Browsing Tag :

Taksirat

 • Музика Случувања

  Започнува Таксират Фестивал 22

  Највлијателнатa фигурa во културниот живот на нашите простори, со уметничко влијание поголемо од било која жанровска дефиниција – АРХАНГЕЛ, ќе настапи на Таксират Фестивал
  October 5, 2020
 • Случувања

  СТРАЈК за прв пат со самостоен концерт

  Сурово искрен е првокласниот андерграунд хип-хоп, а кај нас таму со посебен респект и моќен израз, сурово искрено твори еден и единствен СТРАЈК –
  November 3, 2018
 • Случувања

  Headless Horseman на Desonanz 2017

  Headless Horseman – мечот е остар и подготвен да ги погуби масите! Desonanz Festival во соработка со Taksirat Festival најавува вртоглава аудио-визуелна клубска вечер предводена од маскираниот
  December 6, 2017
 • Случувања

  Delta Funktionen по втор пат во Скопје

  Delta Funktionen по втор пат ќе настапи во Скопје, овој пат во склоп на клубската вечер на Desonanz фестивалот во соработка со фестивалот Taksirat,
  November 22, 2017