Browsing Tag :

Sundance

 • Филм

  Honeyland продолжува со премиери во Хонгконг, Њујорк и Лондон

  Кон средината намесецов во киното Милениум се случија три затворени проекции на документарниот филм Honeyland или Медена земја кој предизвика сериозни турбуиленции во филмскиот
  March 26, 2019
 • Филм

  NOMADS филм: Honeyland (Медена земја)

  Природата како совршен еквилибриум: кон филмот Медена земја (Honeyland)  Режија: Љубомир Стефанов и Tамата Котевска Продуценти: Атанас Георгиев и Љубомир Стефанов Директор на фотографија:
  March 14, 2019