Browsing Tag :

Skopje Wine Salon

  • Вино

    Вински свет во мало – Skopje Wine Salon 2018

    Кон почетокот на месец декември се одржа еден навистина возбудлив настан, барем што се однесува до една посебна сорта луѓе – љубителите на виното.
    December 31, 2018