Browsing Tag :

sjf 2020

  • Музика Случувања

    Skopje Jazz Festival 2020

    Годинешниот 39-ти по ред Скопски џез фестивал ќе се одржи во својот стандарден термин, од 14-17 октомври. И покрај евидентните предизвици, поради бројните ограничувања
    October 6, 2020