Browsing Tag :

Shlømo

  • Случувања

    Shlømo во Епицентар

    Од срцето на француското подземје, на 4 јануари 2019, повторно во Епицентар, ни доaѓа Shlømo. Со својот динстиктивен звук Shlømo е еден од ретките изведувачи кои
    December 31, 2018