Browsing Tag :

NOGA EREZ

 • Случувања

  SEERma на Cinedays 2018

  Веќе го најавивме концертот на Noga Erez на Cinedays 2018. Сега е време да ја најавиме и SEERma која ќе ја отвори вечерта на
  November 8, 2018
 • Случувања

  Noga Erez на Cinedays 2018

  Отворањето на 17-то издание на CINEDAYS е на 8ми ноември, а од тогаш, па во наредните 10 дена Скопје живее во филм, а годинава
  November 2, 2018