Browsing Tag :

MANDO DIAO

  • Случувања

    MANDO DIAO за прв пат на Таксират

    Еден од најпосакуваните бендови на современата сцена, шведската инди-рок група MANDO DIAO (Мандо Диао) конечно ќе гостува со концерт кај нас, а својот премиерен
    October 5, 2018