Browsing Tag :

MakeDox 9

 • Филм

  Заврши деветтото издание на „МакеДокс“

  Со доделувањето на наградите за најдобрите филмови во пет категории синоќа заврши деветтото издание на Фестивалот на креативен документарен филм „МакеДокс“. Годинава фестивалот имаше
  August 25, 2018
 • Филм

  Oтворање на деветтото издание на „МакеДокс“

  Со проекцијата на документарните филмови „Вај Фај плаза Куба“ (Швајцарија, Куба, Шпанија, 2017, 3 мин.) на Андријан Келтерборн, „Кеди“ (САД, 2016, 79 мин.) на
  August 18, 2018
 • Случувања Филм

  Програма на деветтото издание на „МакеДокс“

  Деветтото издание на Фестивалот на креативен документарен филм „МакеДокс“ ќе се одржи 16 до 23 август во Куршумли ан, на платото пред Музеј на
  August 16, 2018
 • Случувања

  MakeDox 9

  Бројот девет е бројот на мудроста, универзалната љубов, на судбината, вечноста, ангелите, универзалнните духовни закони, вистината, стрелците, се смета за магичен број, женски и
  August 8, 2018