Browsing Tag :

Lubomyr Melnyk

  • Музика

    Lubomyr Melnyk во Скопје

    Љубомир Мелник е еден од најфасцинантните пијанисти и композитори на нашето време. Беше наречен „Пророк на пијано“ поради неговата животна посветеност на инструментот и
    August 18, 2021