Browsing Tag :

Food Not Bombs

 • Активизам Случувања

  Food Not Bombs во Скопје продолжува

  Концептот Food Not Bombs или оброк со порака повторно се покреува во Скопје. Екипата ќе биде стационирана на плоштад  Македонија во недела, на 28
  October 25, 2018
 • Активизам Случувања

  Музика vs. НАТО

  Автентичната алтернативна сцена не прифаќа сојуз со империјалистички сили чив питбул е милитантната организација НАТО. Затоа, на 22 септември 2018, под девизата БОЈКОТИРАМ ВОЈНИ ЗА
  September 21, 2018