Browsing Tag :

Exit 2019

  • Музика Случувања

    The Cure хедлајнери на Exit 2019

    Еден од најголемите бендови во историјата на популарната музика конечно пристигнува на EXIT. Откако годинава го распродадоа „Хајд парк“ во Лондон за 65.000 посетители,
    October 16, 2018