Browsing Tag :

DEAD CAN DANCE

 • Музика

  Dead Can Dance со концерт и во Пловдив

  По последниот заеднички албум Anastasis од 2011 година, Dead Can Dance, за ноември оваа година го најавува долгоочекуваното ново издание под наслов Dionysus, инспирирано
  March 10, 2019
 • Музика

  Dead Can Dance со концерт во Белград

  По последниот заеднички албум Anastasis од 2011 година, Dead Can Dance, за ноември оваа година го најавува долгоочекуваното ново издание под наслов Dionysus, инспирирано
  October 1, 2018
 • Музика

  Езотерично музичко доживување

  Кон концертот на Lisa Gerrard & GENESIS ORCHESTRA, НДК, Софија, 14 март 2018 Пишува: Тони Димитров Ја имавме таа среќа да погледнеме еден несекојдневен
  March 19, 2018