Browsing Tag :

CINEDAYS 2021

  • Филм

    Започнува CINEDAYS 2021

    За два дена, под слоганот „Филм фактор 20“ започнува овогодинешниот CINEDAYS. И оваа година фестивалот е проширен низ целиот град и програмата е концепирана
    July 12, 2021