Browsing Tag :

BOOKSTAR-20

  • Литература Случувања

    BOOKSTAR-20 vs. COVID-19

    Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје го најавува шестото издание на Фестивалот на европската литература „BookStar“ / „Книжевни ѕвезди“, кој оваа година преку различни настани
    September 30, 2020