Browsing Tag :

Љубомир Стефанов

  • Филм

    NOMADS филм: Honeyland (Медена земја)

    Природата како совршен еквилибриум: кон филмот Медена земја (Honeyland)  Режија: Љубомир Стефанов и Tамата Котевска Продуценти: Атанас Георгиев и Љубомир Стефанов Директор на фотографија:
    March 14, 2019