Browsing Tag :

Филозофска трибина

  • Случувања

    Промоција на 26. „Филозофска трибина“

    Филозофското друштво на Македонија организира промоции на новиот број на македонското национално филозофско списание „Филозофска трибина“. Бројот со централен темат „Филозофија и филм“ е
    February 21, 2020