Browsing Tag :

стритарт

  • Уметност

    Конкурсен повик ГРАДОТ УБАВ 2

    МКЦ ја продолжува приказната на проектот „Градот убав“ со уште една галерија на улична уметност. Повторно распишува повик за избор на авторски цртежи, кои
    December 7, 2019