Browsing Tag :

Стојан Шпегел

  • Литература

    NOMADS поезија: Стојан Шпегел

    Ако не знае, знае, ако знае, не знае Најпрво беше наведен твојот глас.Како гладки јазици од него се бришаат трагите на минливоста.Како тишина голтната
    June 27, 2020