Browsing Tag :

Сонет Мондал

  • Литература

    NOMADS поезија: Сонет Мондал

    Изгубеното дрво манго Дрвото манго што го одгледувавденес е изгубено некадево џунглата на моите желби. Порано фрлав цели мангоаво нашиот дворда ги видат како
    June 11, 2020