Browsing Tag :

Музика vs. НАТО

  • Активизам Случувања

    Музика vs. НАТО

    Автентичната алтернативна сцена не прифаќа сојуз со империјалистички сили чив питбул е милитантната организација НАТО. Затоа, на 22 септември 2018, под девизата БОЈКОТИРАМ ВОЈНИ ЗА
    September 21, 2018