Browsing Tag :

Музеј на град Скопје

 • Случувања

  Зборува Скопје

  „Зборува Скопје“ во четири дена (помеѓу 22-16 јули 2018) ќе ја обедини ликовна, театарска, филмската и мултимедијална уметност и граѓански активизам концептуално поврзан со
  July 19, 2018
 • Случувања

  Изложба за „Скопските вертикали“

  Покрај професионалната љубопитност, основен мотив кој стои во позадина на истражувачкиот проект „Скопските вертикали“ е да се придонесе за повторната видливост на еден од
  May 7, 2018