Browsing Tag :

Ива Станковска

  • Уметност

    „Incorporeal“ VR изложба во PrivatePrint

    PrivatePrint Studio ја претставува виртуелната изложба “Incorporeal” на Ива Станковска. Во досегашната работа на Ива Станковска делото се создава по принципите на случајноста, акцијата
    September 7, 2021