Browsing Tag :

Зоран Кардула

  • Дизајн Уметност

    Хероините на Југославија

    Зоран Кардула во чест на Меѓународниот ден на жената, го промовираше својот нов проект „Хероините на Југославија“. Како основа, се користени цртежите на академскиот
    March 9, 2018