Browsing Tag :

Зборува Скопје

  • Случувања

    Зборува Скопје

    „Зборува Скопје“ во четири дена (помеѓу 22-16 јули 2018) ќе ја обедини ликовна, театарска, филмската и мултимедијална уметност и граѓански активизам концептуално поврзан со
    July 19, 2018