Browsing Tag :

Драгана Заревска

  • Уметност

    Ефемерки на CYNETART Dresden 2018

    Уметничкото дуо Ефемерки (Јасна Димитровска и Драгана Заревска) ќе настапат на овогодинешниот CYNETART – фестивал за компјутерска и медиа уметност што секоја година се
    October 10, 2018