Browsing Tag :

Вевчански карневал

  • Случувања

    Започнува Вевчанскиот карневал

    Во Вевчани деновиве се привршуваат последните подготовки за претстојниот ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ, една од најголемите културни знаменитости во Македонија која од 12-ти до 14-ти јануари
    January 10, 2019