Browsing Tag :

анализа

  • Музика

    Kraftwerk – последниот голем бенд

    Пишува: Тони Димитров Денес, во музичката индустрија е тешко да се биде нов, свеж, инвентивен. Во целата хиперпродукција и масовност на креативните индистрии, тука
    February 12, 2018